Twitter nuk mund te pelqeje gjate

30/04/2009 13:45

Twitter i pelqen perdoruesve dhe ka ditur te fitoje zemrat e yjeve te spektaklit dhe politikes amerikane.

Por terheqja per Twitter nuk zgjati shume. Sipas te dhenave te Nielsen Online, shoqerise se specializuar ne matjen e trafikut ne internet, perdoruesit amerikane ne rrjetin social, mes te cileve edhe VIP si Oprah Winfrey dhe Britney Spears kane qene te gatshem ta lane menjehere rrjetin.

Sidomos 60 perqind e te regjistruarve ne Twitter e kane braktisur rrjetin vetem pas nje muaji.

Top Channel