Rusi, gare per te debuar dimrin

30/04/2009 09:30

Ne Rusi pranvera vjen me vone se ne Europe dhe per ta pritur ate njerezit kane gjetur ne menyre origjinale. Ata jane zhveshur dhe kane vrapuar ne debore, per t’i treguar dimrit se koha e tij tashme ka kaluar.

Te apasionuarit e skive i uruan mireseardhjen pranveres duke vrapuar thuajse te zhveshur.

Ky eveniment i vecante shenon pervjetorin e dhjete dhe pjesemarresit jane shume entuziaste pavaresisht temperaturave nen zero.

Per femrat pjesemarrese distanca qe duhet te pershkonin ishte 2.5 kilometra.

Top Channel