Seks ne kazanin e plehrave, ndalohet cifti ne Kanada

27/04/2009 13:00

Deshira e shfrenuar per te konsumuar intimitetin e tyre dhe mungesa e nje vendi per ta bere kete, e ka detyruar nje cift te beje seks brenda nje kazani plehrash.

Ngjarja ka ndodhur ne Saanich te distriktit Brithis Columbia ne Kanada. Dy te dashurit nuk kane arritur te shkojne deri ne fund te aventures, pasi jane zbuluar nga nje polic dhe kane perfunduar ne komisariat.

Djali, nje 26-vjecar me precedente penale, eshte arrestuar edhe sepse ishte shpallur ne kerkim, ndersa vajza 30-vjecare, pas marrjes ne pyetje eshte lene e lire. Policit i kishte terhequr vemendjen kazani i plehrave, pasi prej andej degjoheshin zera te cuditshem.

Ai vendosi te kontrolloje dhe zbuloi dy te dashurit te zhveshur, te perfshire nga pasioni.

Top Channel