SHBA: Irani, ndihme per Afganistanin

16/02/2009 16:50

Irani mund te luaje nje rol jetesor per te stabilizuar situaten ne Afganistan.

Deklarata eshte bere nga i derguari i posacem i administrates Obama ne Afganistan e Pakistan, Richard Holbrooke.

“Iranianet kane nje rol legjitim per te luajtur ne kete rajon, ashtu si dhe te gjitha vendet fqinje me Afganistanin”, ka deklaruar Holbrooke per nje televizion afgan.

Top Channel