Gjermani, virusi sulmon kompjuterat e ushtrise

16/02/2009 17:55

Qindra kompjutera te ushtrise gjermane jane infektuar nga Conficker, virusi i njohur informatik.

Sipas mediave lokale, virusi u perhap ne menyre te fuqishme ne javet e fundit, duke shfrytezuar nje dobesi te sistemit Windows.

Nje zedhenes i ushtrise ka deklaruar se virusi filloi te sulmoje diten e enjte dhe si pasoje tekniket jane detyruar te izolojne repartet e prekura per te shmangur perhapjen e Conficker.

Top Channel