Nis misionin ambasadori shqiptar ne Kosove

09/02/2009 12:50

Nis misionin diplomatik ne Kosove, ambasadori i Republikes se Shqiperise, Islam Lauka.

Zoti Lauka, i propozuar nga qeveria dhe me pas i dekretuar nga presidenti i Republikes, eshte diplomat karriere dhe njohes shume i mire i zhvillimeve ne Ballkan.

Lauka eshte ambasadori i pare i Shqiperise ne Kosove.

Top Channel