KFOR: Procesi per FSK-ne, sipas standardeve te NATO-s

02/02/2009 09:35

Ne debatin per transparencen e procesit te rekrutimit te pjesetareve te Forces se Sigurise se Kosoves, ka reaguar edhe KFOR-i.

“Procesi i rekrutimit, verifikimit dhe perzgjedhjes per FSK-ne eshte kryer ne perputhje me standardet e NATO-s”, thuhet ne nje komunikate te forcave paqeruajtese.

KFOR njofton se faza e pare e ketij procesi ka qene e perqendruar ne anetaret e TMK-se, te cilet kane dashur te aplikojne per FSK-ne.

Kandidatet i jane nenshtruar shqyrtimit te aftesive fizike, gjendjes mendore dhe paraqitjes se tyre gjate intervistes.

Top Channel