UNMIK: Ndermjetes ne bisedimet Kosove-Serbi

01/02/2009 13:30

Perfaqesuesit e Kombeve te Bashkuara ne Kosove do marrin pjese ne bisedimet teknike mes Kosoves dhe Serbise.

Sipas zedheneisit te UNMIK-ut, Alexander Ivanko nje gje e tille do te vendoset pasi te percaktohet edhe roli i sakte i perfaqesuesve nderkombetare ne kete dialog qe do zhvillohet per ceshtjet teknike mes dy paleve.

Kjo deklarate vjen ne nje kohe qe Prishtina zyrtare vazhdon te kundershtoje planin 6 pikesh te propozuar nga shefi i OKB-se, Ban Ki Mun dhe bisedimet teknike me Serbine.

Top Channel