Pakistani do njohe shume shpejt shtetin e Kosoves

29/01/2009 10:20

Diplomacia kosovare shton perpjekjet per te siguruar njohje te reja te shtetit.

Ministri i Jashtem Skender Hyseni, ka zhvilluar ne Vjene nje seri takimesh me perfaqesues nga Pakistani, Ekuadori, Etiopia dhe Barbadosi, per te kerkuar mbeshtetje per pavaresine e Kosoves.

Ambasadori i Pakistanit ne Vjene ka premtuar se eshte vetem ceshtje kohe, qe qeveria e Islamabadit te beje hapin final, marrjen e vendimit per te njohur Kosoven.

Edhe perfaqesuesit e tre vendeve te tjera thane se do te shyqrtohet me seriozitet kerkesa per njohjen e Kosoves se pavarur.

Top Channel