Kajdanov: FSK u krijua sipas standardeve te NATO-s

29/01/2009 10:15

Pas debateve te fundit ne Kosove per perzgjedhjen e pjesetareve te FSK-se, ka reaguar edhe ambasadorja e SHBA-se, Tina Kaidanov.

Ajo ka deklaruar se procesi i krijimit te Forces se Sigurise se Kosoves eshte zhvilluar sipas kritereve dhe standardeve te NATO-s. Kajdanov u shpreh se kjo ceshtje nuk duhet te shfrytezohet per qellime politike, apo personale, pasi demton imazhin e Kosoves dhe te forces se sapokrijuar.

Diplomatja amerikane e vleresoi si te rendesishem krijimin e FSK-se, por i quajti te panevojshme diskutimet ne kuvend per ceshtjen e dosjeve te komunizmit.

Top Channel