Spanje, papunesia me e larta qe prej 9 vjetesh

23/01/2009 10:15

Papunesia ne Spanje ka arritur shifrat me te larte te ketyre 9 viteve te fundit.

Ne tremujorin e katert te vitit te kaluar, papunesia shenoi nje rritje me 13,9 perqind, shifer me e madhe nga ajo qe pritej.

Lajmin e ben te ditur Instituti kombetar spanjoll i Statistikave, sipas te cilit numri i te papuneve eshte rritur me 1,28 milione gjate vitit 2008 dhe aktualisht eshte 3,2 milione. Papunesia ne kete vend rezulton sa dyfishi i shifrave mesatare ne vendet e BE-se.

 

Top Channel