FSK, nis zyrtarisht punen

21/01/2009 13:30

Nis zyrtarisht punen institucioni i Forcave te Sigurise se Kosoves.

Ne nje ceremoni te thjeshte, trupat e FSK jane mbledhur dhe para tyre ka bere parakalimin e rastit gjeneral Sylejman Selimi.

FSK, e ndertuar me parametrat e NATO-s, e ka qendren pikerisht ne ndertesen ku deri nje dite me pare ishin Trupat Mbrojtese.

Forca e Sigurise e Kosoves do te jete force shumetnike dhe e krijuar ne baze te paketes se Ahtisaarit.

Top Channel