Bashkepunimi ekonomik,Gruevski takon Cekun

21/01/2009 10:05

Kryeministri i Maqedonise, Nikolla Gruevski eshte takuar me kryetarin e Partise Socialdemokrate, ish-kryeminister i Kosoves, Agim Ceku.

Ne takim u diskutua per mundesite rreth forcimit te lidhjeve mes Republikes se Maqedonise dhe Kosoves, si dhe per intensifikimin e bashkepunimit ne te gjitha fushat me interes te perbashket.

Dy bashkebiseduesit theksuan se ekzistojne mundesi dhe perspektiva te medha per bashkepunim, vecanerisht ne planin ekonomik.

Top Channel