Feith: Zhvillimet mund te cojne ne zgjedhje te reja

20/01/2009 14:45

Perfaqesuesi i Posacem Nderkombetar ne Kosove, Peter Feith deklaron se per momentin nuk do te kete zgjedhje te reja ne Kosove. 

Megjithate, ai nuk perjashton mundesine e mbajtjes se tyre deri ne perfundim te mandatit katervjecar te kuvendit dhe qeverise.

Ne nje interviste per Evropen e Lire, Feith tha se mund te kete zhvillime te reja, qe mund ta nxisin presidentin te caktoje zgjedhjet.

“Vendimi per zgjedhjet duhet te dale nga kuvendi”, eshte shprehur ai. Pak dite me pare presidenti Sejdiu deklaroi se brenda ketij viti nuk do te kete zgjedhje te reja, pavaresisht presioneve te opozites.

Top Channel