Kosove, konkurs per misionet diplomatike

16/01/2009 12:55

Kandidatet per ambasadore te Kosoves do te konkurojne ne fund te muajit.

Ne kete gare do te marrin pjese te ngarkuarit aktuale me misione diplomatike dhe emra te rinj.

Perzgjedhja e ambasadoreve do te behet nga presidenca dhe qeveria e Kosoves.

Nderkohe qeveria duhet te hartoje aktet nenligjore per Ligjin e Sherbimit te Jashtem dhe te Ligjit per Sherbimin Konsullor te Misioneve Diplomatike dhe Konsullore te Kosoves.

Top Channel