FSK, zyrtarisht merr detyren me 21 janar

16/01/2009 13:50

Forca e Sigurise se Kosoves nis punen me 21 janar, nje dite pas caktivizimit te funksionit te Trupave Mbrojtese te Kosoves.

Konfirmimi vjen nga ministri i FSK-se, Fehmi Mujota, i cili theksoi se ne kete strukture do te jene mbi 1 mije ushtare te TMK-se.

Mesohet se ushtaret e TMK-se kane nisur dorezimin e armeve dhe procesi do te perfundoje me date 19 janar. Nderkohe pas dates 21 shtetas te Kosoves mund te marrin pjese ne konkursin e rekrutimit.

Top Channel