Zannier: Prania e UNMIK, e reduktuar ne maksimum

14/01/2009 21:45

Kryeadministratori i Kosoves, Lamberto Zannier u ka bere te ditur autoriteteve kosovare se prania e UNMIK-ut ne Kosove do te jete e reduktuar ne maksimum.

Gjate nje takimi me presidentin Sejdiu dhe kryeministrin Thaci, Zanier shprehu perkushtimin e tij per nje perfundim sa me te suksesshem te misionit te UNMIK-ut.

Ndersa presidenti Sejdiu dhe kryeministri Thaci, nga ana e tyre shprehen domosdoshmerine e mbylljes sa me te shpejte te misionit te OKB-se dhe funksionalizimin e EULEX dhe ICO.

Top Channel