Franca: EULEX, funksional ne gjithe Kosoven

14/01/2009 14:00

Franca mbeshtet shtrirjen e plote te EULEX dhe funksionimin e misionit ne te gjithe territorin e Kosoves

Ne nje takim me ambasadoren franceze ne Prishtine, Delphine Borione, shefi i diplomacise kosovare, Skender Hyseni ndau te njejtin qendrim, ndersa preku edhe ceshtje te aktualitetit.

Ndersa duke folur per prioritetet e vitit 2009, Hyseni, e njohu ambasadoren me projektet e institucionit qe drejton, sidomos ne perpjekjet per rritjen e numrit te vendeve qe njohin pavaresine e Kosoves.

Top Channel