Kthehet gazi, shperthime ne Sarajeve

12/01/2009 13:20

Pas  disa diteve munegese te gazit dhe rikthimit te tij per shkak te ndihmes nga vendet fqinje,  boshnjaket po perballen me probleme te renda.

Ne Sarajeve jane regjistruar disa shperthime, me nje te vdekur dhe 5 te plagosur. Viktima e pare eshte helmuar me monoksid, nderkaq nje grua tjeter e moshuar eshte duke luftuar me vdekjen pasi organet e saj te frymemarrjes jane djegur.

Nderkaq nje cift 80-vjeçaresh ka shpetuar, ndonese ka mbetur pa çati per shkak se shtepia e tyre eshte hedhur ne ere.

Sarajevasve, kthimi i gazi u ka sjelle edhe gezimin per te ngrohtit, edhe friken se tanime kane nje bombe te montuar ne shtepi. Ekspertet kane bere thirrje te behet kujdes me perdorimin e gazit ne kohen e kthimit.

Top Channel