Ata vetëm pyesin.....
Ata janë .... 1001Pse

1001Pse!Një tjetër format i suksesshëm i Endemol-it,  “Një mijë e një PSE” , do te rinisë së shpejti me edicionin e tij të dytë në televisionin Top Channel

Fëmijët  çamarokë do të rrëmojnë me naivitet për të na mësuar më shumë rreth tyre dhe botës së të rriturve.

Pyetjet spontane të fëmijëve u drejtohen të rriturve, duke i vënë ata në situata të vështira duke na dhuruar emocione impresionuese.

Në këtë show, fëmijë të moshës 4 deri në 9 vjeç do të do të jenë në qëndër të vëmëndjes tonë pëmes bukurisë dhe çiltërsisë fëminore në situatat e krijuara gjatë kamerave të fshehta.

“Një mijë e një PSE” së shpejti në Top Channel.

Aplikoni on line ose shkruani në [email protected]